Yritys

Yritys

Accotilit on tamperelainen yrittäjävetoinen 15 asiantuntijan tilitoimisto, joka on perustettu vuonna 1990. Tuotamme asiakkaillemme kustannustehokkaita, mutta sisällöltään korkealaatuisia taloushallinnon palveluita. Asiakkainamme on erityisesti yrittäjävetoisia kasvu- ja perheyrityksiä (lv. 1-10 m€). Erikoisosaamistamme ovat valmistavaan teollisuuteen, maahantuontiin ja sijoittamiseen keskittyvät yritykset. Lisäksi asiakkainamme on yhdistyksiä ja säätiöitä.

Toimintamme pohjautuu kahteen tärkeään arvoon:

Hyvinvointi on toimintamme sydän. Panostamme monipuolisesti henkilöstön hyvinvointiin, työssä viihtyvyyteen, jaksamiseen sekä yhdessä tekemiseen. Uskomme vakaasti, että hyvinvoiva työntekijä on avain laadukkaaseen työhön sekä hyvään asiakaspalveluun.

Laatu on kaiken tekemisemme ytimessä. Koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti sekä pyrimme aina löytämään mahdollisimman yksinkertaiset ja tehokkaat prosessit asiakkaidemme taloushallinnossa sekä palkkahallinnossa.

Näihin panostamme Accotileillä

Yrittäjän kanssa samaa kieltä puhuva ja ammattitaitoinen henkilökunta

Jokaisella asiakkaallamme on nimetyt vastuuhenkilöt

Luottamuksellinen ja aktiivinen keskusteluyhteys

Haluamme olla yrittäjän tukena erilaisissa tilanteissa.

Ohjelmisto-osaaminen

Panostamme henkilöstömme ohjelmisto-osaamiseen sähköisessä taloushallinnossa

Tietoturva

on toimintamme peruskallio. Huomioimme tietoturvan kaikessa toiminnassamme. Riskien minimoimiseksi meillä on laaja tietoturvavakuutus sekä tukenamme on ulkopuolinen kumppani.