Yritys

Yritys

Accotilit on tamperelainen yrittäjävetoinen 15 asiantuntijan tilitoimisto, joka on perustettu vuonna 1990. Tuotamme asiakkaillemme kustannustehokkaita, mutta sisällöltään korkealaatuisia taloushallinnon palveluita. Asiakkainamme on erityisesti yrittäjävetoisia kasvu- ja perheyrityksiä (lv. 1-10 m€). Erikoisosaamistamme ovat valmistavaan teollisuuteen, maahantuontiin ja sijoittamiseen keskittyvät yritykset. Lisäksi asiakkainamme on yhdistyksiä ja säätiöitä.

Ohjelmisto-osaamisemme taloushallinnon ohjelmistoissa on vahvaa. Pyrimme aina löytämään mahollisimman yksinkertaiset ja tehokkaat prosessit asiakkaidemme taloushallinnossa sekä palkkahallinnossa.

Meille on tärkeää, että henkilöstömme voi hyvin ja panostamme siihen. Uskomme, että hyvinvoiva työntekijä on avain hyvään asiakaspalveluun.

Näihin panostamme Accotileillä

Yrittäjän kanssa samaa kieltä puhuva ja ammattitaitoinen henkilökunta

Jokaisella asiakkaallamme on nimetyt vastuuhenkilöt

Luottamuksellinen ja aktiivinen keskusteluyhteys

Haluamme olla yrittäjän tukena erilaisissa tilanteissa.

Konsultatiivinen ote

Yrittäjä keskittyy omaan tekemiseensä ja jatkuvasti kouluttautuva tilitoimiston henkilöstö huolehtii yrityksen taloushallinnosta.

Saman katon alta palvelut taloushallinnon eri osa-alueisiin

kirjanpitoon, raportointiin ja palkanlaskentaan, viranomaisyhteyksien hallinnointiin, yritysjärjestelyihin ja -verotukseen

Ohjelmisto-osaaminen

Panostamme henkilöstömme ohjelmisto-osaamiseen sähköisessä taloushallinnossa

Henkilöstön hyvinvointi

Hyvinvoiva työntekijä on avain hyvään asiakaspalveluun