Ajankohtaista

Accotilit kouluttaa kauppakamariaamiaisella: Yritysjohdon talousseurannan bucketlist vaikeina aikoina

Perjantaina 7.10.2022, klo 8.30 – 11.00, Innovation Home Tampere, Finlaysoninkuja 21 A

Kauppakamariaamiaisella Asianajotoimisto Alfa Oy:n toimitusjohtaja Peter Rasmussen keskittyy erityisesti yritysjohdon oikeudellisiin velvollisuuksiin yrityksessä. Mitä yrityksen toimitusjohtajan ja hallituksen velvollisuudet ovat ja mitä toimenpiteitä tulee tehdä, jos yrityksen taloudellinen tilanne kiristyy hankalina aikoina. ​​​​​​​

Accotilit Oy:n toimitusjohtaja Varpu Sivulan puheenvuorossaan opastaa, että miten yrityksen johto voi varautua haastavaan taloustilanteeseen taloushallinnon raporttien, mm. kassavirtalaskelman ja -ennusteen, budjetoinnin sekä kustannuspaikkalaskennan avulla.


Procountor nimesi Varpu Sivulan vuoden kirjanpitäjäksi ohjelmisto-osaamisen pohjalta

Vuoden kirjanpitäjä -tunnustuksen takana on suomalainen taloushallinnon johtava ohjelmistoyritys Accountor Finago. Tunnustus jaetaan sen vuosittaisessa ammattilaistapahtumassa Tilitoimistopäivässä.

Vuoden kirjanpitäjä -vastauksissa taloushallinnon ammattilaiset kuvailivat Sivulaa erittäin osaavaksi ja tehokkaaksi, jolla on toimeen tarttuva asenne. Kollegoiden mukaan hän onkin todellinen Procountor- osaaja sekä tehokäyttäjä.


Seuraa meitä somessa

Sosiaalisessa mediassa jaamme ajankohtaisia uutisista sekä ilmiöistä toimintaamme ja taloushallinnon alaan liittyen.